Mājas lapa: http://issuu.com/nodokli

Izdevums grāmatvežiem un komersantiem.

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Interese par iestāšanos Latvijas Grāmatvedības klubā strauji pieaug
Publicēts 15. novembrī, 2011.
Strauji pieaug to interesentu skaits, kas vēlas iestāties Latvijas Grāmatvedības klubā (LGK), saņemot dažādas atlaides semināru apmeklējumiem, izdevuma „Nodokļi un Komercija” gada abonementam un citiem bonusiem – un tas viss par nemainīgu un nelielu gada maksu.

 

„Izskatījām Latvijas Grāmatvedības kluba piedāvājumu un sākām rēķināt, vai viss ir tik izdevīgi cik izklausās. Visu izrēķinot, sanāk, ka ļoti ietaupām, turklāt, kas būtiski, izmantojot šo iespēju, gada garumā bez maksas varēsim saņemt atbildes uz neskaidrajiem jautājumiem, kas ikdienas darbā ir ļoti būtiski,” atzīst SIA Latvijas Šķirnes Sēklas galvenā grāmatvede Natālija Alekse.

Latvijas Grāmatvedības klubs, kas savu pieredzi guvis jau divus gadus, pēc pašu speciālistu iniciatīvas veidots ar mērķi apvienot grāmatvežus, nodrošinot ātrāku, pieejamāku informācijas apriti, iespējas diskutēt par aktuāliem jautājumiem, risināt problēmas, ar ko nākas saskarties ikdienas darbā, kā arī nākt klajā ar ierosinājumiem un idejām vides sakārtošanā, nodokļu regulēšanā un citos valstiski svarīgos jautājumos.

Grāmatvedības klubs saviem biedriem piedāvā bezmaksas dalību “Nodokļu likumdošanas izglītības centra” un “J.Neilandes nodokļu konsultācijas” dažādos nodokļu semināros, kas regulāri tiek organizēti par dažādām aktuālām un uzņēmējiem būtiskām tēmām (viena semināra standarta cena - Ls 64 + PVN), semināru skaits - bez ierobežojuma, izdevuma “Nodokļi un Komercija”, kā arī pielikuma “Gudri!” abonementu (Ls 84 t.sk. PVN vērtībā) kā arī attālinātās nodokļu speciālistu konsultācijas nodokļu un grāmatvedības jomās (viena konsultanta stunda - Ls 40 + PVN).

„Attīstoties ekonomikai un situācijai tirgū, ir nepieciešams saņemt papildus informāciju par aktualitātēm un papildināt jau esošās zināšanas, tādēļ dalība Grāmatvedības klubā šobrīd ir ļoti būtiska katram uzņēmējam. Biedri saņem plašus informatīvos materiālus, ikmēneša un iknedēļas izdevumu, kā arī iespēju apmeklēt seminārus neierobežotā daudzumā, tādējādi nodrošinot kvalitatīvu jaunākās informācijas apriti,” norāda pazīstamā nodokļu konsultante Jadviga Neilande. 

Ja vēlaties pieteikt savu dalību Latvijas Grāmatvedības Klubā, aizpildiet anketu un nosūtiet to uz info@gramatvedibasklubs.lv līdz š.g. 17. novembrim. Dalības maksa LGK sastāda Ls 240 + PVN uz 12 mēnešu periodu ar iekļautiem visiem iepriekšminētajiem pakalpojumiem PAR BRĪVU. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: