Mājas lapa: http://issuu.com/nodokli

Izdevums grāmatvežiem un komersantiem.

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Iznācis izdevuma „Nodokļi un Komercija” jaunākais numurs
Publicēts 27. janvārī, 2012.
Iznācis jaunais un pieprasītais “Nodokļi un komercija” numurs. Tajā pieejama plaša informācija par Latvijas nākotnes novērtējumu, Latvijas interesēm pēc 2013.gada, gada inflācijas samazināšanos, noteikumiem un ieteikumiem valsts nekustamā īpašuma pārvaldīšanas kārtību. Tāpat pieejams jurista padoms par dažādu lēmumu pieņemšanu un atcelšanu, kā arī ikvienam noderīga informācija par IIN, skaidro naudu un aizdevumiem, ēnu ekonomikas apkarošanas jaunajiem plāniem, akcīzes nodokli tabakas izstrādājumiem un citiem noderīgiem faktiem.

Papildus plašajai nodokļu, grāmatvedības un komercdarbības informācijai, izdevumā pieejama plaša informācija par preču zīmi „Latvijas produkts” – viedokļi, prestižs un uzņēmumu iespēja reklamēties.

“Latvijas Produkts” ir preču zīme, kas norāda uz divām galvenajām preces vai pakalpojuma iezīmēm – izcelsmes vietu (Latviju) un augsto kvalitāti. Lai izveidotu precīzu kvalitātes noteikšanas sistēmu, vērtēšanas komisija ir izstrādājusi izpildāmo prasību kopumu katram preču vai pakalpojumu segmentam, tādējādi aptverot visu tirgu. Ikvienam uzņēmumam, kas pretendē uz preču zīmes “Latvijas Produkts” iegūšanu, jāiziet pārbaudes posms, kura laikā tiek apzināta uzņēmuma darbība un piedāvājums, nosakot tā atbilstību kritērijiem.”

“Ja paši būsim aktīvi, izcelsim mūsu ražotāju un produktu labās īpašības, paši ar sevi leposimies, arī varēsim domāt par izaugsmi un attīstību. Latvijā ir ļoti daudz ražotāji, kas gatavo pārtikas un sadzīves preces, apģērbu, metala izstrādājumus, mēbeles un daudz ko citu, taču ne vienmēr mēs šos produktus atpazīstam lielajā piedāvājumā un nepietiekami novērtējam. “Latvijas Produkts” cenšas palīdzēt gan ražotājiem – savu produkciju pasniegt, gan pircējiem – to labak atrast veikalu plauktos. Un tas ir abpusējs ieguvums,” atzīmē “Latvijas Produkts” pārstāve  Ieva Rozenberga.

„Nodokļi un komercija” redakcija informē, ka interesentiem, kas apmeklē Nodokļu Likumdošanas Izglītības centra rīkotos nodokļu seminārus latviešu vai krievu valodā, izdevums „Nodokļi un komercija”, kā arī speciālais pielikums „Gudri!” ir bez maksas. Plašāk – semināri.lv

Lai lasītu visu žurnālu un tā iknedēļas pielikumus “Gudri!”, varat kļūt par izdevuma abonementu, sazinoties ar izdevējiem – abon@nk.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: