Mājas lapa: http://issuu.com/nodokli

Izdevums grāmatvežiem un komersantiem.

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Iznācis jaunais “Nodokļi un Komercija” izdevums
Publicēts 31. janvārī, 2011.
Iznācis jaunais “Nodokļi un komercija” numurs. Tajā pieejama plaša informācija par jaunu kontu lietošanas un maksājumu izpildes kārtību Valsts kasē, par grozījumiem MK noteikumos, par bioproduktu saturošas degvielas aprites kārtību, par PVN, IIN un UIN grozījumiem, par finanšu stabilitātes nodevu un citu svarīgu informāciju.

Tāpat pieejama informācijas grāmatvežiem par kontu korespondenci un dažādām izmaiņām, kā arī ikvienam noderīga informācija par akcīzes nodokli, darba devēja automašīnas izmantošanu un citām nodokļu izmaiņām.

Papildus plašajai nodokļu, grāmatvedības un komercdarbības informācijai, izdevumā pieejamas arī intervija ar nesen LR finanšu ministra amata pienākumus pildīt sākušo Andri Vilku (“Vienotība”) par nebeidzamo konsolidācijas stāstu, kuram beidzot tiks pielikts punkts, un ministra nākotnes plāniem.

“Pašreizējā ekonomikas ciklā ir iespēja daudzas lietas valstī sakārtot, taču ir jābūt lielai uzņēmēju pretīmnākšanai. Lai tā būtu budžeta izveide vai konsolidācija, ir jābūt precīziem, pragmatiskiem piedāvājumiem. Šobrīd ir tā, ka pašās nozarēs nav vienprātības. Ir tādi, kas tiešām vēlas situāciju sakārtot, kas maksā ilgstoši nodokļus un pārzina situāciju un attiecības uzņēmumu starpa. Ja dažas ir solidāras un saprotošas, citās nozarēs “ēnu ekonomikas” īpatsvars ir pārāk liels un viņi nav gatavi mainīties. Mēs ceram, ka sadarbība veidosies arvien pragmatiskāka un ar vairāk asociācijām,” stāsta ministrs Andris Vilks. 

Vairāk informāciju janvāra par izdevumu var iegūt šeit: http://issuu.com/nodokli/docs/nk_2011_janvaris

Par visiem iepriekšējiem izdevumiem: http://issuu.com/nodokli/docs un par pielikumiem Gudri!: http://issuu.com/gudri/docs

Abonēšanas cena izdevumam "Nodokļi un Komercija" ar iknedēļas pielikumu "Gudri!" sastāda tikai Ls 84 t.sk. PVN uz 12 mēnešiem.

Abonēšanas anketu varat lejupielādēt šeit un tā aizpildīta jānosūta uz e-pastu: abon@nk.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: