Mājas lapa: http://issuu.com/nodokli

Izdevums grāmatvežiem un komersantiem.

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Iznācis jaunais izdevuma „Nodokļi un Komercija” numurs
Publicēts 1. martā, 2012.
Iznācis jaunais un pieprasītais “Nodokļi un komercija” numurs. Tajā pieejama plaša informācija par kredītreitinga paaugstināšanos, ES fondu ietekmi uz Latvijas tautsaimniecību, inflācijas samazināšanos, algas nodokļu grāmatiņām un sociālo apdrošināšanu. Tāpat pieejams jurista padoms par dažādu lēmumu pieņemšanu un atcelšanu, kā arī ikvienam noderīga informācija par PVN deklarāciju aizpildīšanu, UIN un ziedojumiem, Latvijas eksporta un rūpniecības nozares izaugsmi, akcīzes nodokļiem un citiem noderīgiem faktiem.

Papildus plašajai nodokļu, grāmatvedības un komercdarbības informācijai, izdevumā pieejama intervija ar starptautiskas organizācijas “Nordic Finance” rīkotājdirektori Maiju Miesnieci par to kādas ir izmaiņas kreditēšanas tirgū un kādas prognozes iespējams izvirzīt..

Jautājot kā tiek vērtēta šī brīža situācija, cik atbildīgi un pārdomāti cilvēki šobrīd izšķiras par labu kredītam, Maija Miesniece atzīst: „Kopumā vērtējot, kredītņēmēji ir kļuvuši atbildīgāki, jo daudziem ir nācies saskarties ar bezatbildīgas aizņemšanās sekām, ja ne pašiem tad draugu un paziņu lokā. Kā jau iepriekš minēju ir izveidojusies cilvēku kategorija ar ļoti negatīvu nostāju attiecībā uz kreditēšanu. Arī mēs no savas puses, redzot, ka klientam jau ir esošas kredītsaistības, mudinām vēlreiz izvērtēt savas iespējas, pirms uzņemties papildus kredītsaistības.
Daudz atbildīgāka ir kļuvusi attieksme pret galvojumiem. Cilvēki ir sapratuši, ka tā nav vienkārši papīra parakstīšana, bet nopietna saistību uzņemšanās.”

„Nodokļi un komercija” redakcija informē, ka interesentiem, kas apmeklē Nodokļu Likumdošanas Izglītības centra rīkotos nodokļu seminārus, izdevums „Nodokļi un komercija”, kā arī speciālais pielikums „Gudri!” ir bez maksas. Plašāk – semināri.lv

Lai lasītu visu žurnālu un tā iknedēļas pielikumus “Gudri!”, varat kļūt par izdevuma abonementu, sazinoties ar izdevējiem – abon@nk.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: