Mājas lapa: http://issuu.com/nodokli

Izdevums grāmatvežiem un komersantiem.

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Jadviga Neilande: Uzņēmumi pieprasa plaša spektra nodokļu seminārus
Publicēts 4. jūlijā, 2011.
Grāmatvedības un finanšu vadības darbinieki augstu vērtē iespēju vienkopus saņemt konsultācijas par dažādiem ar nodokļu likumdošanu un grāmatvedību saistītiem jautājumiem. Par to liecina atsauksmes, kas sniegtas pēc Nodokļu Likumdošanas un Izglītības Centra (NLIC) semināru apmeklēšanas.

 

NLIC seminārus vada sertificēta nodokļu konsultante Jadviga Neilande. Kompetence dažādu nodokļu jautājumos, sākot no PVN, Iedzīvotāju ienākumu nodokļa, Dabas resursu nodokļa, akcīzes nodokļa, kā arī zināšanas darba tiesībās, komerctiesībās un citos nodokļu jautājumos, dod iespēju apmeklētajiem sniegt atbildes uz visiem interesējošiem jautājumiem un ieteikt labākos problēmu risinājumus. 

Kā atzīst Jadviga Neilande: “Šobrīd Latvijā ir salīdzinoši maz speciālistu, kas būtu kompetenti dažādu nodokļu piemērošanas gadījumos, jo tie parasti koncentrējas uz vienu noteiktu jomu. Turpretī uzņēmumiem nereti nepieciešama palīdzība un konsultācija ļoti specifiskos jautājumos, piemēram, par Dabas resursu nodokli, vai arī konsultācijas dažādu nodokļu piemērošanā. Šajos gadījumos lieti noder vispārīgās zināšanas un spēja orientēties likumdošanā kopumā.”

Uzņēmumu grāmatvedības speciālisti to novērtē, labprāt apmeklējot NLIC seminārus un turpinot konsultācijas arī pēc tā beigām. “Seminārus parasti veidojam ne vien teorētiskus, bet arī praktiskus, izskatot konkrētus gadījumus, diskutējot un analizējot situācijas. Uzņēmumu pārstāvji var jautāt atbildes uz tieši viņiem šobrīd aktuāliem jautājumiem un tad meklējam atbildes un risinājumus. Semināra saturu parasti pieskaņoju tā apmeklētājiem, lai tie gūtu maksimālo atdevi un iegūtās zināšanas uzreiz būtu noderīgas,” atzīmē Jadviga Neilande.

Ja grāmatvedis nevēlas uzņēmuma jautājumus pārrunāt semināra laikā, Jadviga Neilande piedāvā arī individuālas konsultācijas. Tās iespējams sarunāt uzreiz pēc semināra, vai vienojoties par citu laiku.

“Svarīgi, lai grāmatvedim nebūtu jāapstaigā pieci dažādi nodokļu speciālisti, lai iegūtu atbildes uz visiem interesējošiem jautājumiem. Uzņēmuma pārstāvim atliek tikai uzdot jautājumu un varu palīdzēt, pārzinot visu jomu kopumā,” norāda Jadviga Neilande.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: