Mājas lapa: http://issuu.com/nodokli

Izdevums grāmatvežiem un komersantiem.

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Rīga notiks apvienotais nodokļu likumdošanas seminārs
Publicēts 26. oktobrī, 2011.
Rīt, 27. oktobrī, Hotel “TIA” telpās notiks apvienotais seminārs – konsultācija, kurā klātesošie varēs rast atbilde uz jautājumiem par nodokļu optimizācijas iespējām, PVN izmaiņām likumdošanā, darbinieku atalgojumu un to saistītajiem jautājumiem, mikrouzņēmuma nodokli, kā arī par iespējām nodokļu problēmu risināšanā.

Pateicoties Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centra atbalstam, rasta iespēja valsts, pašvaldību un sabiedrisko organizāciju pārstāvjiem semināru apmeklēt par zemāku cenu, tādējādi ietaupot līdzekļus un iegūstot plašu informāciju un atbildes uz tieši viņiem interesējošiem jautājumiem.

Seminārā tiks apskatīti tādi jautājumi, kā:
Kā samazināt darbaspēka izmaksas?
Ar IIN neapliekamie ienākumi un kompensācijas.
Kādas priekšrocības ir nomas un patapinājuma līgumam?
Reprezentācijas izdevumi un reklāma.
Preču piegāde.
Pakalpojumu sniegšana un saņemšana.
Kā reģistrēties par mikrouzņēmumu (SDV, IK, Z/S, SIA)?
Kādi nodokļi ietilpst mikrouzņēmuma nodoklī?
Un daudz kas cits.

Plašāk ar semināra saturu iespējams iepazīties šeit: http://www.seminari.lv/home.php?WXTh0WXY5zPGiRGRTDkI0nWK08Xh5GRTDkI0M6Ox

Semināru vadīs sertificēta nodokļu konsultante, ilggadēja VID speciāliste un LR Saeimas budžeta un finanšu komisijas un LR Ekonomikas ministrijas Mikronodokļa likuma izstrādes darba grupas dalībniece Jadviga Neilande. Semināri tiek veidoti konsultāciju formātā, tādējādi dodot plašākas iespējas semināra apmeklētājiem iegūt tieši to informāciju, kas nozīmīga viņiem, izdiskutēt konkrētus gadījumus un rast tūlītējus risinājumus.

“Grāmatveži, finanšu speciālisti, kā arī uzņēmumu vadītāji, kas apmeklējuši kādu no NLIC semināriem, novērtē individuālo pieeju un pasniedzēju kompetenci un spēju iedziļināties katra uzņēmuma problēmās. Tāpat augstu tiek vērtēta semināru elastība, padziļināti ļaujot ieskatīties jautājumos, kas būtiski konkrētajiem apmeklētājiem,” norāda NLIC pārstāve Baiba Rozentāle.

Seminārs norisināsies 27. oktobrī no plkst. 10:00 līdz 14:30 Hotel “TIA” telpās Kr. Valdemāra ielā 63, Rīgā.

Lai pieteiktos dalībai semināra, interesenti aicināti rakstīt uz nodokli@hotline.lv vai zvanīt 29948182.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: